Välj ditt gift (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2018-08-09
Förlag
Everlasting Publisher Int.
ISBN
9789188795397
Välj ditt gift (e-bok)

Välj ditt gift (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-08-09
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
?Föga hade hon vetat att kärleken till Cedric skulle sprida sig som gift i hennes ådror. Ändå hade hon alltid vetat att han var rötan som skulle bidra till hennes död. Hon hade sett det många gånger i sina drömmar, men hade aldrig lyssnat.?

Althea Silverstråhle är en mäktig kvinna. Hon tvekar inte att göra allt i sin makt för att ta sig in i kungariket och ta över kronan. Hennes familj har en plan. Att få den unga konungen Ulrick Gyllenrönn att äkta Althea och göra henne till sin drottning. Det finns bara ett problem ? Ulricks charmerande lillebror Cedric.Till en början ser allt ut att gå enligt planen, men bakom slottets murar lurar inte bara svek och lögner utan även farlig magi. Ingen vill se ett krig bryta ut mellan de två mäktigaste familjerna, men när Althea trasslar in sig och låter känslorna ta över blir kriget oundvikligt.

Vem kan hon lita på när allt kommer omkring? Och kan magin rädda henne eller leder den mot en säker död? Det räcker med ett snedsteg för att rasa ned i avgrunden. Lita inte på någon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Välj ditt gift