Förrådd (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Infidelity (del 1)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-11-01
Förlag
Everlasting Publisher Int.
Originaltitel
Betrayal
Dimensioner
211 x 136 x 20 mm
Vikt
344 g
SAB
Hce
ISBN
9789188795472
Förrådd (häftad)

Förrådd

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-11-01

Slutsåld

En vecka. Ingen framtid. Inget förflutet. Inget mer.

Alexandria Collins har en vecka att leva bekymmersfritt på en lyxig resort inga spöken från det förflutna eller press inför framtiden. Hon återskapar sig själv som Charli, och faller för Nox, en sexig och mystisk man som får henne att uppleva nöjen som hon aldrig kunnat föreställa sig.

Lennox Nox Demetri är rik, självsäker och beslutsam han vet vad han vill. Från första gången han ser Charli på en exklusiv resort, vet han att han vill ha henne. Trots att han vanligtvis är den som sätter upp reglerna, tar de ett gemensamt beslut:

En vecka. Inget mer.

När de som står Alexandria närmast förråder henne, måste hon bestämma hur långt hon är villig att gå för att överleva. Vissa val är inte lätta att ta, särskilt inte när de involverar hjärta, kropp och själ.

Från New York Times och USA Today utkommer den bästsäljande författaren Aleatha Romig med FÖRRÅDD, den första av fem böcker i INFIDELITY-serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förrådd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar Fantastisk

    En mycket välgjord och fängslande bok som tar dig från sida till sida med en laddad stämning som inte sviker en tum. Den innehåller allt vad en romance ska innehålla, maktspel, andras förväntningar, societet. Naturligtvis finns det en het fläkt av lust och åtrå.

    En helt galet och fantastisk bok man måste läsa. Läs den nu!!

  2. En av de bästa bokserie jag läst!
    Elina, 19 november 2018

    En av de bästa bokserie jag läst! Denna bok griper tag i en från starten och släpper en inte. Karaktär som stannar kvar hos en långt efter man läst sista sidan och en historia som lämnar mersmak. En bok som bara måste läsas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Aleatha Romig