Silverskugga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Öarnas rike (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
Everlasting Publisher Int.
Originaltitel
Sliverskugga
Dimensioner
210 x 135 x 28 mm
Vikt
494 g
SAB
uHc
ISBN
9789188795731
Silverskugga (häftad)

Silverskugga

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-05-15

Slutsåld

Elyon har ett pris på sitt huvud och finner sig jagad av arméns skickligaste specialstyrka. Samtidigt måste hon hitta sin familj innan de blir offer för krigets spel om makt och hämnd.

Tillsammans med vännerna ger Elyon sig av till Mörklandet. Där börjar kampen mot muterade monster på en arena som få lämnar med livet i behåll. Dessutom är fienden svår att bekämpa när den kan vara en vän, en kärlek eller en skugga från det förflutna.

Silverskugga är andra delen av Öarnas rike. En berättelse om en värld i beständig konflikt, människor med otroliga krafter och sökandet efter sann identitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silverskugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande med många vändningar
    Marias bokhylla, 23 november 2021

    Silverskugga, andra delen i fantasyserien Öarnas rike, tar vid där första delen slutade så det är inte en serie som har fristående delar, utan är bäst att läsa i ordning.

    Här får vi följa Elyons jakt efter de systrar som Rhea också ska ha löst. Till sin hjälp har hon Andir, men vet inte riktigt var hon har honom, och när hon sedan tar hjälp av Igoss och inleder ett förhållande med honom tror hon att hon har hittat hem och rätt. Men Rhea, som hon har inom sig, blir starkare och försök... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emelie Beijer