Addicted to life! Bakom masken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2019-09-26
Förlag
Everlasting Publisher Int.
ISBN
9789188795908
Addicted to life! Bakom masken (e-bok)

Addicted to life! Bakom masken E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-26
99
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Som föreläsare, författare, filmproducent och dramatiker har jag levt ett liv som gett mig så mycket glädje. Jag har varit på bok-och filmturnéer, hämtat hem filmpris i Hollywood, jobbat med kändisar, fått mina pjäser uppsatta i England, levt med USA:s ursprungsfolk och föreläst om ledarskap över hela Sverige. Dessutom råkar jag alltid ut för de mest bisarra saker. Som när jag körde över Den Heliga Grodan i South Dakota. Eller när en arabisk prins hyrde Keopspyramiden till mig.

Men det finns en annan verklighet som inte många känner till. Fysisk och psykisk misshandel, ätstörningar och ångest, våldtäkt och mordförsök. Familjehemligheter som skulle döljas därför att jag var ?annorlunda?. Och en ständig jakt på kärlek ? från mig själv.

Nu är det dags att berätta allt det som aldrig fick nämnas. Min livsresa innehåller strålkastarljus och glamour, mörker och tårar samt fruktansvärt roliga händelser som frambringat många skratt. Hoppas du vill följa med mig på denna resa som börjar i Göteborg 1952.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Addicted to life! Bakom masken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Att inte vara good enough
    Ulla Nilsson, 12 januari 2021

    Annika beskriver i boken hur känslan av att aldrig riktigt duga, satte sina djupa klor i henne som barn. Med ett humoristiskt och lättflytande språk får vi sedan följa hennes fascinerande liv fram tills dess cirkeln sluts. Den här berättelsen skulle jag även vilja se som film!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Banfield Annika