Daniels matresa: 9 menyer från världens kök (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (43.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-17
Förlag
Lava förlag
ISBN
9789188799357
Daniels matresa: 9 menyer från världens kök (e-bok)

Daniels matresa: 9 menyer från världens kök (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-17
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Mästerkock, matfantast, menyskapare!

Daniel Lakatosz älskar allt som har med mat att göra. Han kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och nu fortsätter han sin matresa.

I den här vackra kokboken, Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.

De 9 menyerna innehåller allt från fördrink och mingelsnittar till dessert. Ett axplock ur menyerna: Japansk råbiff på oxfilé med lotusrotchips och misomajonnäs, Negimaki biffrullar med sparris och teriyakisås, Vegetariska kroppkakor med svampfyllning, rårörda lingon, rostade hasselnötter och brynt smör, Amarettomarinerade jordgubbar med mascarponecréme, mandelflarn och rostade mandel-spån, med flera.

Följ med på Daniels matresa, välj dina favoriter och bjud sen familj och vänner på en middag där ni skapar era egna minnen!

Daniel Lakatosz arbetar som hovmästare på Berns asi-atiska restaurang i Stockholm. När han inte är på Berns tillbringar han tid med sin familj, inspirerar människor med sin mat på sociala medier och hyr ut sig själv som kock vid olika evenemang, både privat och till företag.

Jag älskar mat. Jag älskar att tillaga mat, att få en matidé och skapa den, att tänka på olika smakkombinationer och försöka jobba med olika färger, texturer och upplevelser. - Daniel Lakatosz
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Daniels matresa: 9 menyer från världens kök