Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2019-02-15
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
210 x 137 x 20 mm
Vikt
357 g
SAB
Qbab,Bkz Mensa
ISBN
9789188799777
Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter (häftad)

Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter

Häftad,  Svenska, 2019-02-15
229
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här boken är en spännande, givande och stundtals humoristiskt inblick i hur att leda människor med hög intelligens. Att leda begåvade personer som gärna tänker själva och inte lika gärna underordnar sig en auktoritet kan vara en utmaning som kräver sin ledare. Men kan man lyckas med detta konststycke blir också resultatet utöver det vanliga! Genom målande beskrivningar och handfasta råd som sträcker sig utanför boxen delar en ordförande i Föreningen Mensa generöst med sig av sina personliga erfarenheter av att leda högintelligenta personer i ett arbete.
I Konsten att valla katter lär man sig om högbegåvade och om hur man får högintelligenta att utföra en uppgift och helst fungera i grupp. Boken innehåller också tips om hur att bygga upp och bygga om i en organisation; och förklarar allt från ledarskap genom socker till en ledares inbyggda ensamhet. Den innehåller också historier om riktigt korkade saker som även smarta människor faktiskt gör
Hör du till dem som dagligen arbetar med andra som också kan, vill och kanske rent av får betalt för att tänka själva? Funderar du på knep för att få intelligenta människor att arbeta tillsammans och något så när dra åt samma håll? Då kommer du ha glädje av denna bok som ger nya infallsvinklar på intelligens, ledarskap och en del andra svårdefinierade saker.
Monika Orski är sedan 2015 ordförande för Mensa Sverige, en förening för personer med hög intelligens. Hon är också civilingenjör, litteraturvetare, IT-konsult med lång erfarenhet, författare av både skönlitteratur och sakprosa, föreläsare kring ledarskap och intelligens, ivrig bokläsare och diverse annat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Orski