Förbjuden längtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
ellens val (del 6)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2022-07-18
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789188803986

Förbjuden längtan Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-18

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sjätte delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1917. Ellen njuter av livet med Carl, men tampas också med känslor av otillräcklighet. Hungersnöd hotar landet och rösträttskampen är långt från vunnen - det är så mycket hon vill göra! Ingeborg har börjat sin läkarpraktik och hennes känslor för Anton är starkare än någonsin, men kan hon både leva med honom och behålla sin frihet? Antons syster Elisabet slåss för Herrgårdens framtid och får oväntad hjälp av en kärlek från sitt förflutna. Och Gabriella bär på en längtan efter mer än bara familjeliv. I takt med att Ellen och hennes vänner ifrågasätter konservativa traditioner uppdagas nya möjligheter, situationer och livsval. Samtidigt som de bär på en längtan efter kärlek. En längtan som kan vara både brinnande och alldeles förbjuden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förbjuden längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sexsexsex
    Marit Hellberg, 29 mars 2024

    Mycket sexproblem. Kampen för kvinnans rätt i samhället.. blir utsuddad av allt sex.

  2. Började bra men...
    -, 28 januari 2023

    Har lyssnat på hela serien och de första tre var mkt bra. Det var många delar med kvinnans historia, kampen för rättigheter vi har idag både i samhället, äktenskapet och sexualiteten. Den sista boken tappade historien som var i de första böckerna och gick mest ut på att bli skickad till höjderna, lust och passion. Inte riktigt vad jag förväntat mig efter seriens första böcker så lite besviken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elvira Berg