Urtidsbilder (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Fria Ligan
Illustratör/Fotograf
Simon Stålenhag
Dimensioner
260 x 290 x 20 mm
Vikt
925 g
SAB
K.2
ISBN
9789188805034
Urtidsbilder (inbunden)

Urtidsbilder

Inbunden Svenska, 2019-03-25
227
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Dinosaurier och andra urtidsdjur tolkade av Simon Stålenhag

Den internationellt hyllade konstnären och författaren Simon Stålenhag har slagit världen med häpnad med sina konstböcker som visar en välbekant och samtidigt främmande värld. Nu vänder han blicken från science fiction till vetenskap och tar sig an ett av sina favoritämnen urtidsdjur.

I boken Urtidsbilder vaknar allt från dinosaurier till ammoniter till liv i en serie illustrationer av Simon Stålenhag som skapades till Naturhistoriska riksmuséets stora utställning om urtidsdjur. Målningarna av djuren i de miljöer de en gång levt i samlas nu för första gången i en tryckt volym. De kompletteras av nyskrivna texter som gör nedslag i vår planets urtidshistoria av Anna Davour, vetenskapsjournalist på tidskriften Forskning & Framsteg.

Stålenhags konstböcker har hyllats världen över och ska nu även bli Hollywoodfilm och amerikansk tv-serie. Urtidsbilder är en påkostad konstbok som för läsaren tillbaka till den tid då dinosaurier vandrade över jorden. Ett måste för alla dinosaurieälskare och Stålenhag-fans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Urtidsbilder
  2. +
  3. Insekternas planet : om småkrypen vi inte kan leva utan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Insekternas planet : om småkrypen vi inte kan l... av Anne Sverdrup-Thygeson (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Urtidsbilder