Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
Instant Book
Medarbetare
Lorentzen, Danny (foto)
Illustratör/Fotograf
Åsa Holmqvist
Dimensioner
220 x 160 x 10 mm
Vikt
287 g
ISBN
9789188823137
Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång (häftad)

Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-05-20
279
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  179
Visa alla 1 format & utgåvor
Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång. Det är inte vem du är som skapar framgång, det är vad du gör! Oavsett vad du jobbar med eller ägnar din fritid åt, är kunskapen om ditt tillvägagångsätt något som ger dig större makt över hur du skapar just dina resultat. Tyvärr är det alltför få som kan beskriva hur de gjorde för att uppnå sina resultat, positiva eller mindre positiva. Genom att få ett bättre grepp om och skapa medvetenhet och insikt om just DITT sätt, kan du bättre styra din egen framgång.

Boken innehåller en mix av kunskap, övningar och intressanta berättelser från verkligheten, som ger dig verktyg att styra din egen framgång och skapa medvetenhet om ditt eget och andras agerande bortom personlighetstyper.

Författaren
Marika Skärvik har mer än 30 års erfarenhet som chef och ledare. Hon har genom sina olika chefsjobb och mentorskap för chefer upptäckt att alltför mycket fokus har legat på att definiera människor via personlighetstyper, vilket hämmar individens utveckling och prestation. Hon har därför under flera år, istället valt att leda verksamheter genom att utveckla potentialen utifrån helt andra parametrar. Detta ledde till en metod som hon och hennes kollegor praktiserat under många år och som har visat sig skapa helt andra resultat och förutsättningar, både för människor privat och som
individer, men också för organisationer. Metoden används för att öka potentialen och produktiviteten inom verksamheter, samt i rekryteringssammanhang och har skapat en bättre matchning både för kandidat och rekryterare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bokrecension
  Karl Fransson, 15 augusti 2019

  Min erfarenhet är att på senare tid har man allt oftare fått uppleva hur personer i ens närhet, oavsett ifall det är på jobbet eller privat, har valt att kategorisera in varandra i olika fack baserat på annan litteratur som de läst. Den litteratur som de tagit del av förklarar och begränsar personerna utifrån personlighet. Många av dessa personer har valt att tro på dessa osanningar och till stor grad levt efter dem.
  Med hjälp utav den här boken har jag fått en större insikt och förståel... Läs hela recensionen

 2. Äntligen en bok som försöker vända på begreppen!
  Elin Engström, 23 maj 2019

  Det finns alltför mycket litteratur som fokuserar på olika personligheter. Det blir lätt dömande och skapar ingen större utveckling, dessutom låser det människors föreställningar om varandra.
  Här får man istället möjlighet att själv öva på sin egen medvetenhet och öka sin kunskap om hur man väljer att genomföra saker och ting. Bra övningar och roliga exempel på hur det kan krocka eller samverka när vi är omedvetna om vårt eget tillvägagångssätt. En bok som slår huvudet på spiken!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marika Skärvik