Souvenirer (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Rizzoli och Isles (del 7)
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2019-05-24
Förlag
Swann Audio
Översättare
John-Henri Holmberg
SAB
Hce
ISBN
9789188827500
Souvenirer (cd-bok)

Souvenirer

CD-bok Svenska, 2019-05-24
339
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På det kämpande lilla Crispinmuseet i Boston jublar man vid upptäckten av en perfekt bevarad mumie i det okatalogiserade källarlagret.
Äntligen kommer museet att hamna i blickpunkten och publiken att strömma till. Inför utställningens öppnande arrangeras en datortomografi för att utan skadeverkningar kunna fastställa mumiens ålder och skick.

Rättsläkaren Maura Isles bjuds in för att bidra med sina expertkunskaper. Och hon ser snabbt att mumien avgjort inte härstammar från forntidens Egypten. Den har en kula i benet.

Mumien blir ett fall för kriminalinspektör Jane Rizzoli från mordroteln. Och när sedan ännu en ohyggligt bevarad rest av en mördad kvinna hittas undangömd i museets källare står det klart att en seriemördare går lös en mördare som vill bevara sina offer som souvenirer med hjälp av forntida konserveringstekniker.

Medan Rizzoli och Isles metodiskt försöker spåra mördaren är det bara en enda människa som anar sanningen, egyptologen Josephine Pulcillo vid Crispinmuseet.

Men inte ens insikten om att det tycks vara hon som är utsedd till mördarens nästa offer kan förmå henne att avslöja de mörka hemligheter i sitt eget förflutna som är det enda som skulle kunna identifiera monstret som pressen har döpt till Arkeologmördaren .

CD ljudbok: 10 skivor
Speltid: 11 t. 9 min.
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Souvenirer
  2. +
  3. Syndaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Syndaren av Tess Gerritsen (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tess Gerritsen

Bloggat om Souvenirer