Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och peronella förutsättningar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skrifter om utbildningsprogram
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
A-Z förlag
Medarbetare
Sandin, Bengt (red.)
Dimensioner
136 x 210 x 15 mm
Vikt
240 g
SAB
Bua-c:bf Sveriges radio,Bua-c:bf Sveriges utbildningsradio
ISBN
9789188830265
Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och peronella förutsättningar (häftad)

Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och peronella förutsättningar

perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och personella förutsättningar

Häftad, Svenska, 2006-08-01
184
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När Utbildningsradion bildades och expanderade byggde verksamheten på såväl folkbildnings- och utbildningstraditioner som ett journalistiskt arv. Utbildningsprogram i radio och tv formas ständigt av vitt skilda betingelser, bland annat ideologisk bas, positionering i förhållande till diskussionen om bildning och utbildning, trender och tendenser i det nationella kulturella identitetsbygget och hur medarbetarna ser på sin roll i samhället.
Artiklarna i den här antologin belyser diskussionen om bildning och utbildning, utbildningsprogram om industrisamhällets kulturarv, samt Utbildningsradions rekrytering av medarbetare och kan förhoppningsvis väcka en diskussion om programverksamhetens identiteter.
Forskningsprogrammet Välfärdsstat, medier och modernisering handlar om välfärdssamhällets förändring och kulturella innebörder under 1900-talet. Forskningens övergripande mål är att teckna sambanden mellan utbildningsprogrammen och förändringen av välfärds- och utbildningspolitiken, och det historiska perspektivet står i centrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och peronella förutsättningar
  2. +
  3. De gränslösa : en bok om politikers skolaffärer

De som köpt den här boken har ofta också köpt De gränslösa : en bok om politikers skolaffärer av Marcus Larsson, Åsa Plesner (häftad).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bernt Gustavsson