Tokyo Calling (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Niva (del 2)
Utgivningsdatum
2019-05-22
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188835833
Tokyo Calling (e-bok)

Tokyo Calling (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-22
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. Tokyo Calling är andra delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som 30-årsåldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli på allvar. I Tokyo Calling får vi följa Stella som försöker bygga upp sin tillvaro efter att en lång relation kraschat. Tinder, tillfälliga relationer i kombination med svår skrivkramp efter succédebuten är inte en lyckosam kombination, men Stella och Camillas starka systerskap, är som alltid räddningen. När japanska ambassaden lockar med ett glamoröst skrivuppdrag som överträffar Stellas vildaste fantasier hade det inte kunnat komma mer lägligt.

Omslagsformgivare: Helena Hammarström
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tokyo Calling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sträckläsning
    Chris , 20 juli 2019

    Hade höga förväntningar på denna uppföljare men den lyckades ändå överträffa dessa med råge. Hade tänkt att ha den som semesterbok men kunde inte sluta lägga ifrån mig den och den tog slut alldeles för fort. Vill läsa mer om systrarna Niva!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Portner

  • Manhattan Love

    Anna Portner

    Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. Manhattan Love är första delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som 30-årsåldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fa...

Bloggat om Tokyo Calling