Tokyo Calling (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Niva (del 2)
Utgivningsdatum
2019-05-22
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188835833
Tokyo Calling (e-bok)

Tokyo Calling E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-05-22

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. Tokyo Calling är andra delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som 30-årsåldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli på allvar. I Tokyo Calling får vi följa Stella som försöker bygga upp sin tillvaro efter att en lång relation kraschat. Tinder, tillfälliga relationer i kombination med svår skrivkramp efter succédebuten är inte en lyckosam kombination, men Stella och Camillas starka systerskap, är som alltid räddningen. När japanska ambassaden lockar med ett glamoröst skrivuppdrag som överträffar Stellas vildaste fantasier hade det inte kunnat komma mer lägligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tokyo Calling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 november 2019

  Tokyo Calling är den andra boken i serien om systrarna Stella och Camilla Niva. Den första boken heter Manhattan Love.

  Böckerna är kortromaner, och är i genren feelgood.

  Jag gillar böckerna som har mycket humor i sig, men även en del djup och allvar. Dom är snabblästa och lättsmältna. Kan absolut rekommendera dom för en stunds lättsam underhållning, om man tycker om genren. Och jag hoppas på fler böcker i serien.

 2. Sträckläsning
  Chris , 20 juli 2019

  Hade höga förväntningar på denna uppföljare men den lyckades ändå överträffa dessa med råge. Hade tänkt att ha den som semesterbok men kunde inte sluta lägga ifrån mig den och den tog slut alldeles för fort. Vill läsa mer om systrarna Niva!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Portner