Manhattan Love (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Niva (del 1)
Utgivningsdatum
2019-05-20
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188835857
Manhattan Love (e-bok)

Manhattan Love E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-05-20

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. Manhattan Love är första delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som 30-årsåldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli på allvar. Camilla är en av stjärnorna på reklambyrå men att slå sig fram i en mansdominerad värld visar sig vara ett högt pris att betala. Extra rörigt blir det när byråns nya gifta chef inte bara visar sig vara grymt attraktiv utan också väldigt flörtig. Stella som just har debuterat med en kritikerhyllad bok är gravid med sin sambo. Hennes stabilitet och systrarnas förmåga att alltid lyfta varandra blir Camillas räddning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Manhattan Love. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande!
  Kaffeläsaren, 20 maj 2019

  I Manhattan Love får vi följa de båda systrarna Camilla och Stella. Den mesta tiden ägnas åt Camilla som jobbar på reklambyrån Charlie & Friends. Även om tonen är lättsam i boken så tas viktiga ämnen som missfall, lika villkor för alla oavsett kön och utmattningsdepression upp. Jag gillar att författaren får in dessa ämnen så naturligt i berättelsen. Det känns som båda systrarna även går igenom en liten inre resa om vad som är viktigt i livet och vad som är värt att lägga energi på. Jag blir ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 maj 2019

  Manhattan Love är den första boken i serien om systrarna Camilla och Stella Niva. Det är en kortroman och en feelgood-bok.

  Boken är lättläst, trevlig, modern, snabbläst, och absolut läsvärd. Inget som jag kanske kommer att minnas. Men lite skön underhållning för stunden.

  Och jag ser fram emot att framöver läsa även bok nummer två i serien, som heter Tokyo Calling.

  Rekommenderar absolut boken om man gillar genren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Portner