Hemma hos Mimmi (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2019-02-12
Förlag
Mima Förlag
Illustratör/Fotograf
Jim Gustafsson
Dimensioner
160 x 160 x 15 mm
Vikt
169 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188845221
Hemma hos Mimmi (kartonnage)

Hemma hos Mimmi

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2019-02-12
77
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
"Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt!" Jim Gustafsson & Fredrik Hammarstedt

Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt är de två författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och språkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis värld, som är en språkutvecklande värld för alla barn.

Mimmis värld består av böcker, låtar och filmer på Youtube, samt tips och råd till föräldrar om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt.

Först ut är böckerna Här är Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga språkutvecklingen. Läs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lär dig de lätta men samtidigt så otroligt viktiga språkutvecklande strategierna med Mimmis värld!

I Hemma hos Mimmi får vi följa med hem till Mimmi och se vad som händer där. Bubben bygger och Pippi läser - vad gör de andra?

JIM GUSTAFSSON är yrkesverksam som illustratör och legitimerad logoped. Han brinner för att sprida kunskap kring hur du kan stimulera språkutveckling hos små barn. Intresset för barns språkutveckling väcktes när han studerade på logopedprogrammet i Umeå tillsammans med medförfattare, Fredrik Hammarstedt.

FREDRIK HAMMARSTEDT är yrkesverksam som legitimerad logoped och musikskapare. Han arbetar för att sprida kunskapen om enkla språkliga verktyg som kan ge stor effekt när det kommer till barns språkutveckling.

»Böckerna gör det lätt att få till en högläsning där barnet är aktiv och deltar.« Barnboksfamiljen

»Det här är pedagogiska och fängslande pekböcker för de minsta som är värda fem av fem möjliga.« Gullis lästips
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemma hos Mimmi
  2. +
  3. Här är Mimmi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Här är Mimmi av Fredrik Hammarstedt, Jim Gustafsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 154 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemma hos Mimmi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Älskad av min tvååring
    Barnboksfamiljen, 26 mars 2019

    Här är Mimmi + Hemma hos Mimmi är två språkstimulerande böcker för de yngsta som är framtagna av två logopeder. De är del av ett nytt koncept "Mimmis värld" där det även finns filmer, låtar osv. Böckerna är roliga och min V har velat läsa om dem otaliga gångar.
    Mimmi-böckerna passar extra för vuxna som är lite ovana vid att högläsa för de yngsta barnen, eller vill utveckla sin högläsning. Böckerna curlar verkligen den vuxna och gör det lätt att få till en högläsning där barnet är aktiv o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Hemma hos Mimmi