Hemma hos Mimmi (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Mimmis värld (del 2)
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2019-02-12
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Norrefjord, Andreas (form)
Illustratör/Fotograf
Jim Gustafsson
Dimensioner
160 x 160 x 15 mm
Vikt
169 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188845221

Hemma hos Mimmi

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-02-12
48
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt!" Jim Gustafsson & Fredrik HammarstedtJim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt är de två författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och språkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis värld, som är en språkutvecklande värld för alla barn.

Mimmis värld består av böcker, låtar och filmer på Youtube, samt tips och råd till föräldrar om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt.

Först ut är böckerna Här är Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga språkutvecklingen. Läs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lär dig de lätta men samtidigt så otroligt viktiga språkutvecklande strategierna med Mimmis värld!

I Hemma hos Mimmi får vi följa med hem till Mimmi och se vad som händer där. Bubben bygger och Pippi läser - vad gör de andra?

Jim Gustafsson är yrkesverksam som illustratör och legitimerad logoped. Han brinner för att sprida kunskap kring hur du kan stimulera språkutveckling hos små barn. Intresset för barns språkutveckling väcktes när han studerade på logopedprogrammet i Umeå tillsammans med medförfattare, Fredrik Hammarstedt.

Fredrik Hammarstedt är yrkesverksam som legitimerad logoped och musikskapare. Han arbetar för att sprida kunskapen om enkla språkliga verktyg som kan ge stor effekt när det kommer till barns språkutveckling.

»Två helt underbara och pedagogiska böcker för våra minsta barn. Betyg 5 av 5.« Bettan bokprataren

»Böckerna gör det lätt att få till en högläsning där barnet är aktiv och deltar.« Barnboksfamiljen

»Det här är pedagogiska och fängslande pekböcker för de minsta som är värda fem av fem möjliga.« Gullis lästips
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemma hos Mimmi
  2. +
  3. Leka tittut!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leka tittut! av Maria Nilsson Thore, Annika Thore (kartonnage).

Köp båda 2 för 113 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemma hos Mimmi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskad av min tvååring

    Här är Mimmi + Hemma hos Mimmi är två språkstimulerande böcker för de yngsta som är framtagna av två logopeder. De är del av ett nytt koncept "Mimmis värld" där det även finns filmer, låtar osv. Böckerna är roliga och min V har velat läsa om dem otaliga gångar.
    Mimmi-böckerna passar extra för vuxna som är lite ovana vid att högläsa för de yngsta barnen, eller vill utveckla sin högläsning. Böckerna curlar verkligen den vuxna och gör det lätt att få till en högläsning där barnet är aktiv o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna