Min trädgårdsjournal : 5 år (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Holm, Malou (form)
Dimensioner
200 x 125 x 19 mm
Vikt
346 g
SAB
Qe
ISBN
9789188845603
Min trädgårdsjournal : 5 år (häftad)

Min trädgårdsjournal : 5 år

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-09-11
135
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Ta kontroll över din trädgård och ditt odlande genom att föra journal

Vill du få en bättre överblick över din trädgård? Min trädgårdsjournal är ett redskap för att utveckla din trädgård och ditt odlande. Här samlar du minnesanteckningar och framtida planer för att skapa en femårig överblick, om allt från vårlökarnas placering i en enskild rabatt, eller växelbruk i grönsakslandet, till övergripande planering av buskar och träd. Skriv ner det som är viktigast för dig: det kan handla om frösorter, placering av blomlökar eller skiftningar i väder.

Genom att föra journal, anteckna och skissa blir det lättare att skapa din drömträdgård och i gengäld kan du få rikligare blomning eller större grönsaksskörd att njuta av.

ANNA BERGMAN JURELL är stor trädgårdsentusiast och fokuserar på att odla sådant som går att äta. I centrum av hennes trädgård finns ett växthus, omgärdat av odlingsbäddar i form av pallkragar, odlingslimpor och varmbänk. Som konstnär, kostymör och scenograf är hon väl förtrogen med att skapa rum, arbeta med volym och kombinera färger. Trädgården är en naturlig förlängning av hennes skapande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min trädgårdsjournal : 5 år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En superbra överblick över trädgården
  Creativitet, 16 maj 2022

  Sen jag började anteckna i min journal (2019) så har jag bra koll på min trädgård och på vilka fröer jag köpt och när. Likaså mitt växelbruk eftersom det finns bra sidor att rita på. Perenner, buskar och övriga inköp är också plats för att lista.
  En helt oumbärlig liten bok för mig!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Bergman Jurell

 • Augusta Lundin : haute couture på svenska

  Lotta Lewenhaupt, Anna Bergman Jurell

  Första gången mode-Sverige vaknade till medvetande var när Augusta Lundin öppnade sitt modehus vid Brunkebergstorg på 1870-talet. Runt sekelskiftet 1900 ansågs Mamsell Augusta vara modets okrönta drottning. Det som ger Augusta Lundin en särskild p...