Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2019-11-22
Förlag
MiMa Förlag
ISBN
9789188845672
Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel (e-bok)

Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-22
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Naturens apotek - läkekonst med tusenåriga anor i kombination med moderna rön

I Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel beskriver Raimo Heino hur hjärt-kärlsjukdomar, led- och muskelvärk, astma och allergi samt klimakteriebesvär uppkommer och hur dessa kan förebyggas och behandlas med hjälp av naturmedicinska metoder - kända sedan årtusenden men kompletterade och förfinade tack vare modern forskning och utveckling.

Raimo Heino är naturläkare och medicine licentiat samt en av de främsta förgrundsgestalterna inom naturläkekonstens tillämpning i Sverige. Han utbildade sig i Tyskland och öppnade sin naturläkarpraktik i början av 1970-talet. Senare läste han medicin och bedrev även forskning om det centrala nervsystemet samt undervisade i anatomi på Medicinska fakulteten vid Uppsala universitet.

Naturläkarboken: Behandling och botemedel är fackgranskad av Tommie Olofsson, överläkare samt specialist i klinisk patologi och rättsmedicin samt neuropatolog.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heino Raimo

  • Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder

    Heino Raimo

    Naturens apotek - läkekonst med tusenåriga anor i kombination med moderna rön I Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder får du en grundläggande genomgång av det breda fält som naturläkekonsten utgör samt nyckeln till naturens apotek - med väl b...