Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
393
Utgivningsdatum
2019-10-18
Förlag
MiMa Förlag
Illustratör/Fotograf
Asia Pietrzyk
ISBN
9789188845696
Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv (e-bok)

Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2019-10-18

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Åtta vägar mot ett mer medvetet liv

Efter en onormalt het sommar i Sverige började den stora massan tala om klimatångest. Och därutöver: känna den. Men hur ska vi tackla att vi behöver förändra oss?

Emilia Arvidsson vänder på begreppet klimatångest och vill istället förmedla klimatglädje, där hon själv testar åtta förändringar. Vad händer när du lever köpfritt? Hur kan vi se på vattnet i kranen som en av de största gåvorna vi har? Hur känns det att ändra sina matvanor radikalt?

Emilia intervjuar några av Sveriges främsta forskare och experter som bidrar med sin kunskap och svarar på frågan om vad som fungerar för klimatet. Det här är boken som inte vill förringa klimatförändringarna, utan ge dig motivationen och kunskapen att leva gott, på alla fronter.

EMILIA ARVIDSSON är frilansande konsult med en civilekonomexamen i marknadsföring. Hon har haft köpstopp sedan 2016 och arbetar för att folkbilda inom klimatfrågan, där hennes fokus är humor, glädje och livskvalitet. Hon har synts i rutan på Nyhetsmorgon, Efter fem och i SVT som köpstoppsinspiratör. Varje vecka sänder hon live på Facebook, där fokuset är köpstopp och hållbar livsstil. Klimatglädje är hennes första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emilia Arvidsson

  • Klimatglädje

    Emilia Arvidsson

    Hur kan jag bidra till att minska klimatpåverkan och leva ett hållbart liv? Det är frågan många ställer sig när »klimatångesten« gör sig påmind. I Klimatglädje - åtta utmaningar för ett hållbart liv vänder Emilia Arvidsson på begreppet. Tillsamman...