Sanningens ögonblick (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Annie Lööf
Utgivningsdatum
2018-05-03
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789188849045

Sanningens ögonblick Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-03

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag åker hem. Så föll orden. Jag sa dem tydligt och med eftertryck. Boka in telefonmöten med organisationen och förbered en presskonferens så fort jag landat. Vi behöver sätta ner foten ordentligt och peka ut vägen framåt .

Så fick jag snabbt bege mig hem till Sverige, resa från Thailand tvärs över halva jordklotet. Centerpartiet skakade i sina grundvalar och turbulensen var total. Jag har varit med om en resa, som människa, politiker och ledare. Jag har varit ifrågasatt och uträknad. Jag vet hur det känns att få kämpa för att komma tillbaka och vända motgång till framgång.

Detta är mina egna ord om upplevelsen att stå mitt i stormen när det blåser som hårdast. Om den där viktiga förmågan att som ledare kunna samla kraft och vara bäst när det gäller. Det finns många ögonblick i mitt liv som påverkat mig och format mitt ledarskap. Jag försöker här återge de viktigaste tillfällen då jag prövats, möten med människor som förändrat min syn på världen, som tillsammans har lagt grunden för mina värderingar och mitt ledarskap.

I hela västvärlden pågår en värderingskamp. Normer förskjuts. Människor ses på med misstänksamhet. Jag har en grundmurad tro på jämställdhet, på människors makt att förändra och på vikten av att försvara demokratin mot dess fiender. I en tid då allt fler målar med svarta penseldrag behöver vi mer än någonsin våga se möjligheterna. Fokusera på resultat, tillförsikt och hopp. Våga tro på människors drivkrafter och på vad företagsamhet kan åstadkomma. I stället för att låta misstänksamheten och rädslan för det okända ta överhanden Det har blivit viktigare än någonsin att ta ställning. För mig är svaret tydligt. Jag vill framåt.

Sanningens ögonblick är här.

Annie Lööf
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sanningens ögonblick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. "Mitt sommarlov"
  Mats (Göteborg), 23 mars 2020

  Om boken hade varit en uppsats av typen "Mitt sommarlov" hade den fått godkänt.

  Behållningen av boken är möjligen att lektörererna på våra förlag har fått ett exempel att peka på vad som kan ske om en sådan inte är inblandad...

 2. Urusel bok om jag ska vara uppriktig
  Besviken läsare, 10 januari 2020

  Boken var amatörmessigt skriven och den hade en bristfällig sammanhållning, vilket gjorde det svårt att hänga med i vad hon egentligen ville få ut.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annie Lööf

 • Också Annie

  Annie Lööf, Caroline Bankler

  Vid sidan av alla tuffa förhandlingar, publika sammanhang och svåra beslut händer livet. Där står också Annie - i tvivel, oro, prövningar och tacksamhet över att ens ha klarat sig. Har det varit värt det? I boken får vi följa med på nära håll geno...