Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-23
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789188849137

Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2018-10-23

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du bygga upp en förmögenhet genom aktiesparande? Att bygga en egen aktieportfölj från grunden med enskilda aktier kräver både engagemang och kunskap. Medan fondsparande innebär att avgifter riskerar att äta upp miljontals kronor från din framtida avkastning. Det finns dock en gyllene medelväg: investera i investmentbolag. Sparformen har historiskt visat sig mycket lönsam och kan vara en genväg till ett framgångsrikt aktiesparande. Genom att investera i investmentbolag behöver man dessutom har dessutom chansen att betala 80 öre för 1 krona.

Boken innehåller tips och verktyg för att investera i investmentbolag. Du får lära dig om både fördelarna med investeringsformen och vilka fallgropar du bör undvika. Dessutom får du lära känna en rad investmentbolag, från familjen Wallenbergs Investor och investeringsgurun Warren Buffetts Berkshire Hathaway till några mer anonyma investmentbolag. Det här är den självklara guiden för dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag. Kanske blir boken ditt verktyg till ett framgångsrikt aktiesparande och kanske till och med startskottet för din framtida förmögenhet?

Marcus Fridell är Civilekonom med en bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea. Att guida privata investerare till kloka investeringsbeslut har varit en röd tråd under hans år på Nordea, genom skrivna texter, personliga kundmöten och som uppskattad föreläsare. Idag arbetar han med egna investeringar och bloggar på www.rationalisten.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »