Fenomenet Ingvar Kamprad : en bok om hans liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2019-05-29
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Persson, John (form)
Dimensioner
200 x 122 x 20 mm
Vikt
247 g
SAB
Lz Kamprad, Ingvar
ISBN
9789188849229

Fenomenet Ingvar Kamprad : en bok om hans liv

Häftad,  Svenska, 2019-05-29
99
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ingvar Kamprad är smålänningen som möblerade världen. Framgången gjorde honom till en ikon bland företagare inte bara i Sverige. Han var en känslomänniska, och i centrum stod hans familj, i första hand barnen och hustrun Margaretha. Men till sin familj räknade han också medarbetare, leverantörer och inte minst kunderna. Och inte sällan fick den första familjen stå tillbaka för den andra.

I boken möter vi människan Ingvar Kamprad. Vi följer honom genom hans livsresa och lär känna hans drivkrafter. Hans liv kantades av stora framgångar, men också av kriser.

Författaren har diskuterat fenomenet Ingvar Kamprad med medarbetare, vänner och politiker som alla öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga berättelser om Ingvar som vän och arbetskamrat. Ikeas koncernchef Jesper Brodin, styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer, Per Eggenes, vd för Ikea Foundation, och vännerna Göran Grosskopf och Sven-Erik Bucht är några av dem som har bidragit till denna bok. Resultatet har blivit en levande berättelse om en extraordinär människa, som blev en legend redan under sin livstid.

Anders Ström är författare och skribent med fokus på människor, ekonomi och investeringar. Han har tidigare givit ut flera böcker, bland andra Sveriges mäktigaste familjer: företagen, människorna, pengarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fenomenet Ingvar Kamprad : en bok om hans liv
  2. +
  3. Minnen av kriget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minnen av kriget av Nikolaj Nikulin (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »