Fenomenet Ingvar Kamprad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tomas Hanzon
Utgivningsdatum
2018-11-15
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789188849243
Fenomenet Ingvar Kamprad (ljudbok)

Fenomenet Ingvar Kamprad Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-15

Styckköp

162

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ingvar Kamprad är smålänningen som möblerade världen. Framgången gjorde honom till en ikon bland företagare - inte bara i Sverige.

Han var en känslomänniska, och i centrum stod hans familj, i första hand barnen och hustrun Margaretha. Men till sin familj räknade han också medarbetare, leverantörer och inte minst kunderna. Och inte sällan fick den första familjen stå tillbaka för den andra.

I boken möter vi människan Ingvar Kamprad. Vi följer honom genom hans livsresa och lär känna hans drivkrafter. Hans liv kantades av stora framgångar, men också av kriser.Författaren har diskuterat fenomenet Ingvar Kamprad med medarbetare, vänner och politiker som alla öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga berättelser om Ingvar som vän och arbetskamrat. Ikeas koncernchef Jesper Brodin, styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer, Per Eggenes, vd för Ikea Foundation, och vännerna Göran Grosskopf och Sven-Erik Bucht är några av dem som har bidragit till denna bok.

Resultatet har blivit en levande berättelse om en extraordinär människa, som blev en legend redan under sin livstid.

Anders Ström är författare och skribent med fokus på människor, ekonomi och investeringar. Han har tidigare givit ut flera böcker, bland andra Sveriges mäktigaste familjer: företagen, människorna, pengarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fenomenet Ingvar Kamprad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och Spännande
    -, 13 juni 2020

    En intressant och spännande historia om Ingvar Kamprad.

Visa alla 1 recensioner