Mental Eco-driving (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2018-08-14
Förlag
Vulkan
SAB
Doka
ISBN
9789188857590
Mental Eco-driving (häftad)

Mental Eco-driving

Häftad Svenska, 2018-08-14
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Handboken Mental Eco-driving får dig att se på stress ur ett nytt energiperspektiv - vår kraftkälla och inre motor. Likt en bil som gör en omkörning har man gasen i botten när man kör om för att sedan lätta på gasen. Med Mental Eco- driving lär du dig att varva upp när du ska prestera och varva ned när möjlighet ges. Detta ger dig möjlighet att öka ditt fokus och att hushålla med din energi för att nå dina mål. Här får du ta del av vardagliga exempel och lättillgängliga övningar för att väcka ditt intresse för att fungera och må bättre genom att träna mentalt, för ett hållbart liv. Kristina Persson är licensierad Mental Tränare och Stresscoach. Kristina har tagit fram boken Mental Eco-driving för att ge oss förståelse för hur vi kan använda vår energi på ett bättre sätt och minska vårt resursslöseri på grund av våra tankar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mental Eco-driving
  2. +
  3. Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hu... av Soki Choi (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Persson

  • Introduktion till klinisk kemi

    Kristina Persson

    Introduktion till klinisk kemi beskriver metoder och laboratoriearbete samt de analyser som ofta används i diagnostiken av de sjukdomar som kan drabba respektive organ. Den är indelad efter organ och de bakomliggande orsakerna till förändrade värd...

Bloggat om Mental Eco-driving