Nekromantikerns flykt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 5)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2009-05-14
Upplaga
1
Förlag
Ersatz
Översättare
Britt-Marie Ingdén-Ringselle
Originaltitel
Stransvilja maga 2
Medarbetare
Wallin, Ola (red.) / Bergting, Peter (form)
Dimensioner
242 x 152 x 18 mm
Vikt
510 g
SAB
Hce
ISBN
9789188858771

Nekromantikerns flykt

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-05-14
183
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I femte volymen av Svärdens väktare får vi följa den unge nekromantikern Fess på sin farofyllda vandring genom Narn på flykt undan Inkvisitionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nekromantikerns flykt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Abstinens
    Christer, 23 november 2012

    Har inte läst del 5. för den är slutsåld överallt. Men jag förväntar mig att den är lika bra som dom tidigare delarna. Helt fantastisk vilken fantasy historia denna serie är. Jag känner mig näst intill hysterisk för att jag inte får tag i del 5. Ja nästan som abstinensen när jag slutade röka. Rekomenderar verkligen den här serien om man gillar fantasy.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov

Övrig information

I femte volymen av den uppskattade fantasyserien Svärdens väktare (även kallad Rämnans krönika) får vi följa den unge nekromantikern Fess på sin farofyllda vandring genom Narn på flykt undan Inkvisitionen. Fruktad och avskydd av nästan alla tvingas Fess skärskåda sitt öde: Är han verkligen den Mörkets messias som skall bringa världen på fall, eller kan han avvärja en större ondska genom att begå en mindre? Svärdens väktare är en serie av fristående böcker. Perumov utsågs 2004 till Europas bäste inom genren och valdes 2007 för andra gången till årets fantasyförfattare i Ryssland.