Hudbibeln (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Barrett, Johan (form) / Kylberg, Anders (foto)
ISBN
9789188859044
Hudbibeln (inbunden)

Hudbibeln

Inbunden Svenska, 2019-04-08
159 199 Du sparar 40 kr!
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 15.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi vet förvånansvärt lite om kroppens allra största organ, huden. Kanske är det därför vi fortsätter smörja in den med krämer som innehåller bakteriedödande ämnen och lägger stora pengar på ett hav av olika produkter. Hade vi vetat mer om vår hud hade vi varit mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser produkterna innehåller. Vi hade också ätit betydligt fler morötter och sett till att sova riktigt gott om natten.

I Hudbibeln hjälper Johanna Gillbro oss att förstå huden ur ett helhetsperspektiv. Vi får lära oss grunderna inom hudlära och hudvård och vilka ingredienser som bevisligen fungerar. Hon slår hål på flera myter och ger oss en första inblick i det som just nu revolutionerar hudforskningen och hudvårdsindustrin; hudens mikrobiom, det vill säga bakteriefloran och läran om dess oväntade påverkan på vår hud.

Johanna Gillbro har doktorerat vid University of Bradford i Storbritannien inom dermatolgi. Hon har tagit flera patent för innovativa aktiva ingredienser för hudvård och har vunnit pris för bästa vetenskapliga artikel inom cosmetic science . Nu vill hon att hennes kunskaper ska nå ut till vanliga konsumenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hudbibeln
  2. +
  3. Häxans hus : handbok för ett giftfritt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Häxans hus : handbok för ett giftfritt liv av Hella Nathorst-Böös (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hudbibeln