Hudbibeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (17.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Ina Schuppe Koistinen, Olof Bandh
ISBN
9789188859051

Hudbibeln E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-04-08

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
REVOLUTIONERA DIN HUDVÅRD

Vi vet förvånansvärt lite om huden, kroppens allra största organ. Kanske är det därför vi fortsätter smörja in den med krämer som innehåller bakteriedödande ämnen och lägger stora pengar på mängder av overksamma produkter? Hade vi vetat mer om vår hud skulle vi vara mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser de innehåller. Vi skulle också äta betydligt fler morötter och se till att sova riktigt gott om natten. Bland annat.

Johanna Gillbro är hudforskare och har de senaste tio åren blivit världens mest citerade skribent inom cosmetic science. I Hudbibeln hjälper hon oss att förstå huden ur ett helhetsperspektiv. Vi får lära oss grunderna inom hudlära och hudvård och vilka ingredienser som bevisligen fungerar. Gillbro slår hål på flera myter och ger oss en första inblick i det som just nu revolutionerar hudforskningen och hudvårdsindustrin: hudens mikrobiom, det vill säga bakteriefloran, och den oväntade påverkan mikrobiomet har på vår hud.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hudbibeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Snyggt och enkelt!
  Alice, 30 mars 2021

  Boken är klockren för den som är intresserad av att lära sig mer om huden och om olika behandlingar. Den beskriver på ett snyggt och enkelt sätt de olika lagren, olika ämnen och hur de påverkar oss, hudtyp och hudtillstånd samt olika behandlingar och syftet med dem.
  Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Gillbro

 • The Scandinavian Skincare Bible

  Johanna Gillbro

  If you want beautiful, healthy, glowing skin, whatever your age, then look no further. This Scandinavian bestseller will revolutionise how you care for your bodys largest organ. What does the latest research tell us about our skin? How do our horm...