Hudbibeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (137.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Ina Schuppe Koistinen
ISBN
9789188859068
Hudbibeln (ljudbok)

Hudbibeln (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-08
55
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
REVOLUTIONERA DIN HUDVÅRD

Vi vet förvånansvärt lite om huden, kroppens allra största organ. Kanske är det därför vi fortsätter smörja in den med krämer som innehåller bakteriedödande ämnen och lägger stora pengar på mängder av overksamma produkter? Hade vi vetat mer om vår hud skulle vi vara mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser de innehåller. Vi skulle också äta betydligt fler morötter och se till att sova riktigt gott om natten. Bland annat.

Johanna Gillbro är hudforskare och har de senaste tio åren blivit världens mest citerade skribent inom cosmetic science. I Hudbibeln hjälper hon oss att förstå huden ur ett helhetsperspektiv. Vi får lära oss grunderna inom hudlära och hudvård och vilka ingredienser som bevisligen fungerar. Gillbro slår hål på flera myter och ger oss en första inblick i det som just nu revolutionerar hudforskningen och hudvårdsindustrin: hudens mikrobiom, det vill säga bakteriefloran, och den oväntade påverkan mikrobiomet har på vår hud.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hudbibeln. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En välbehövd bok
    Lina, 4 augusti 2019

    En välbehövd och matnyttig bok för alla som är intresserade av huden och hur den bevaras på bästa sätt. Att den är vetenskapligt begrundad och inte försöker sälja på en någon specifik hudvård gör den trovärdig och oerhört intressant.

Visa alla 1 recensioner