Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Dimensioner
157 x 208 x 20 mm
Vikt
478 g
SAB
Dod
ISBN
9789188859778
Mitt år : det som gått och det som kommer (inbunden)

Mitt år : det som gått och det som kommer

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2019-11-08

Slutsåld

Vi befinner oss i ständig rörelse och hinner inte alltid ge oss själva uppmärksamheten vi förtjänar. Men tänk om det fanns en möjlighet att pausa tiden för en stund och vända blicken inåt?

Mitt år är ett kreativt, roligt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av frågor, listor och handfast vägledning blir det nu enkelt att reflektera över allt du har upplevt och planera inför framtida mål. Skriv ner dina minnen och uppfyll dina drömmar!

 

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat året som gått. I den andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera din tid och uppnå det du vill under kommande år.

I en exklusiv och vacker formgivning blir det nu enkelt att sammanfatta tiden och planera inför det kommande året. En perfekt gåva till dig själv eller dem du bryr sig om.

 

Exempel på innehåll:
- Tankeväckande frågor om det gågna året
- Motiverande listor för framtida mål
- Kreativa övningar
- Planering för det kommande året
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt år : det som gått och det som kommer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig fylleribok som gör mig glad
  @bettan_bokprataren (Örebro), 24 januari 2020

  En härlig bok som underlättar om man vill dokumentera saker man gör och gjort, och saker man vill göra och uppleva.
  Det finns plats för tankar och reflektioner, både för de framsteg man gör och de goda gärningar man har gjort. Men det finns även plats för reflektioner för de bakslag jag haft och jag kan skriva in saker jag borde lagt mer fokus på. Det har varit spännande och roligt att fylla i den här boken. Men det som kommer bli ännu roligare är att öppna den när 2020 har tagit slut. Ha... Läs hela recensionen

 2. Vacker!
  Bokdjungeln , 22 november 2019

  Så vacker! Jag älskar färgerna och hur denna bok är upplagd. Alltså jag vill ge bort en till alla jag känner, ung som gammal. Fint att spara som minne. Jag gillar också att man får reflektera över det som varit samtidigt som man längre fram i boken får sätta upp målbilder för kommande år.
  Jag kommer absolut att köpa den och ha som ge-bort-present. Jag bara älskar den!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Louise Eriksson