Your best life (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (56.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-30
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188859860
Your best life (e-bok)

Your best life E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-30

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Margaux började blogga så hade hon precis gjort slut med kille, sagt upp sig från jobbet och åkt till andra sidan jorden. Livet var minst sagt ställt på sin ända. Med humor och glädje byggde hon snabbt upp en stor följarskara och idag har hon fått pris som Årets Influencer två år i rad och är hett eftertraktad i alla möjliga sammanhang.

I en tid där psykisk ohälsa står högt på mediers dagordning vill Margaux vara en konstruktiv, optimistisk och peppande röst. Utifrån sina erfarenheter delar Margaux med sig av sitt recept för att må bra och nå sina mål. Genom att ha en livssyn och en inställning som möjliggör glädje och lycka så kan du också nå dit. Ta del av hennes motton och bli ditt bästa, lyckligaste jag utan att det sker på andras bekostnad.

YOUR BEST LIFE är rolig, oväntad och inspirerande. Den fyller läsaren med både energi att kasta sig ut och ta vara på livet samt eftertänksamhet över hur man fyller detsamma med äkta mening.

MARGAUX DIETZ (f. 1990) är en svensk bloggare, podcastare och YouTube-profil med över 300 000 följare på Instagram. Det stora genombrottet kom när hon publicerade sin förlossningsvideo 2017 som idag har 1,3 miljoner visningar. Hon är född och uppvuxen i Saltsjöbaden utanför Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margaux Dietz