Helvetet jag kallade kärlek (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789188867018
Helvetet jag kallade kärlek (e-bok)

Helvetet jag kallade kärlek (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-03
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En självbiografisk roman om hur destruktiv kärlekens kraft kan vara, om att hamna i en tillvaro som blir till ett helvete och hur det går att hitta styrkan att ta sig därifrån.
Lena Bivner beskriver sig själv som en stark person med en ordnad tillvaro och ett stort socialt umgänge. Ändå trillade hon dit. Det visar att i stort sätt vem som helst kan hamna i en förgörande relation.
Lena Bivners debutroman är en uppriktig berättelse som bygger på erfarenheter från en drygt fem år lång relation där hon själv bröts ner bit för bit. En tillvaro som pendlade mellan ömhet och aggression, mellan värme och kyla och där ljuva smekningar snabbt blev till hat, hot och kontroll. En tillvaro där varje timme blev oförutsägbar.
Psykisk misshandel lämnar inga blåmärken eller benbrott men den sargar själen och upplevs av många som värre än slagen. Fysisk misshandel har alltid inletts med en längre period av psykisk misshandel. Förhoppningsvis kan den här berättelsen kasta ljus på ett stort problem som det idag talas relativt lite om.
Helvetet jag kallade kärlek är en naken och hänsynslös berättelse om att offra allt för kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Bivner

  • En halv man

    Lena Bivner, Åsa Ahlund

    En berättelse om kärlek, lögner och svek i näringslivets yttersta toppskikt. När Åsa träffar näringslivshöjdaren Anders är hon till en början varken imponerad eller intresserad. Han är inte hennes typ och har dessutom både fru och barn. Men när he...

Bloggat om Helvetet jag kallade kärlek