Sant, Falskt eller mittemellan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (121.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Frans
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Volante
ISBN
9789188869654
Sant, Falskt eller mittemellan (ljudbok)

Sant, Falskt eller mittemellan Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-04-08

Styckköp

205

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Dras myggor verkligen mer till vissa personer? Går det att bota bakfylla? Får folk som träffats på nätet sämre relationer? Är frukosten dagens viktigaste mål? Dör rockstjärnor verkligen tidigare än "normala" människor?
I "Sant, falskt eller mittemellan" redogör Emma Frans för de vetenskapliga svaren på stora och små frågor om allt från hälsa till kärlek; som vanligt underhållande men ändå pedagogisk och korrekt. Och genom alla exemplen får läsaren ytterligare en lektion i vetenskapligt tänkande och hur trovärdiga och tillförlitliga olika forskningsmetoder verkligen är, samtidigt som en hel del myter bekräftas eller avfärdas.

"Sant, falskt eller mittemellan" är boken för dig som vill bli smartare och dessutom få underhållande material till fika- eller middagsdiskussioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sant, Falskt eller mittemellan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intresseväckande
    Lundabo, 15 januari 2024

    Många intressanta frågor som väcker ens nyfikenhet! Vad finns det egentligen för vetenskapliga belägg för det som blivit sanningar?

  2. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 2 mars 2021

    Emma Frans - Sant, falskt eller mittemellan - Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Intressanta fakta presenterat på ett enkelt och roligt sätt. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Frans