Dearphs Tårar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188883698
Dearphs Tårar (e-bok)

Dearphs Tårar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-22

Styckköp

39
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det sägs att den som bär Dearphs Tårar kan skriva om sitt liv, sudda ut sina misstag och rätta till allt som gått fel. Dearphs Tårar, en gåva från en gud, förlorad sedan årtusenden.

Vad skulle du göra om du visste var den fanns?

Kastor Ardere, en gång en mäktig trollkarl, numer en hjärnskadad suput, vet exakt vad han skulle göra; Han skulle stjäla den och sälja den till högstbjudande!

Kastor, en gång ledare för de legendariska Kastors Klingor, hjältarna som dräpte hydran i Riel, samlar åter ihop sina vapenbröder för ett sista storartat äventyr. Med sig har han Den luttrade kvinnliga riddaren Adriana, Den vintörstige bondfångaren och svärdmästaren Selekhai, Mystikern Aon och så nytillskottet, den unge och något naive Damien. Det blir ett hisnande äventyr med ett gäng pensionerade hjältar vars glansdagar sedan länge är passé. De kanske är uträknade av resten av världen, men ont krut förgås inte så lätt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Örjan Bergstedt

  • Riddarna av Solvidden

    Örjan Bergstedt

    John är singel, arbetslös och bor i andra hand. Dagarna spenderar han framför sitt X-box tillsammans med sina vänner; den storsnusande Tommy, überoptimisten och idésprutan Martin samt den minst sagt nitiske Göran som har svaren på det mesta. Somli...