Vakuum (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2022-07-04
Upplaga
1
Förlag
Arx Förlag AB
Medarbetare
Stangertz, Karin (form)
Dimensioner
210 x 135 x 14 mm
Vikt
357 g
SAB
Hc
ISBN
9789188893475

Vakuum

Inbunden,  Svenska, 2022-07-04
90
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I bokens inledning skjuts en nyss frisläppt fängelsekund och gängledare från Uppsala till döds. Gängledaren har återvänt hem för att återta makten med sitt kriminella gäng. Strax följer ytterligare dödsskjutningar i staden. Klintman och Norén blir snabbt inkallade för att lösa ett spirande gängkrig som uppstått i det vakuum som blivit följden när en gängledare satts bakom lås och bom. Klintmans hälsa vacklar då han nu diagnostiserats med diabetes.

Det som sedan följer är en spännande skildring av de svenska gängkrigen som de kan gestalta sig. Som alltid bygger Brobergs berättelser på faktiska förhållanden, även om eventuella likheter med verkliga personer är tillfälligheter.

Polisens nya organisation, där det inte längre finns kriminalpoliser eller ordningspoliser och där rotlar försvunnit till förmån för arbetsgrupper och kommandon, är inte så enkel att beskriva. Men Kenneth Klintman och Lisa Norén stretar vidare på krimjouren, till allmänhetens bästa.

Vakuum är den femte delen i berättelsen om kriminalinspektörerna Kenneth Klintman och Lisa Norén vid Uppsalapolisens krimjour. Den är en fristående fortsättning på de tidigare böckerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vakuum
  2. +
  3. Den tredje mannen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tredje mannen av Ulf Broberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 145 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Broberg