Stor-Jobal från Krokjala. Ragnagöken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stor-Jobal från Krokjala (del 3/3)
Antal sidor
53
Utgivningsdatum
2019-09-12
Upplaga
1
Förlag
Cobolt Förlag
Medarbetare
Sparring, Peter (red.) / Engstrand, Elisabeth (form)
Illustratör/Fotograf
Emil Maxén
Dimensioner
316 x 240 x 10 mm
Vikt
555 g
SAB
uHci
ISBN
9789188897053
Stor-Jobal från Krokjala. Ragnagöken (inbunden)

Stor-Jobal från Krokjala. Ragnagöken

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2019-09-12

Slutsåld

Våren har kommit och allsköns onda rotskott ska snart stå i full blom. Inälvsdalens härskare, träpatronerna i Smoggholm och deras (och Guds) stridsman, häxbrännaren Prost Kulle, har rustat för strid. Mot dem står allsköns trolltyg, hedningar och Kräk, under motvillig ledning av Stor-Jobal. Glesbygdens eget Harmageddon väntar runt hörnet. Vem ska gå segrande ur slaget om Inälvsdalens framtid?

Ragnagöken är den avslutande delen i trilogin om den stornäste stortjuven Stor-Jobal från Krokjala som inleddes med Skräcksäcken 2016 och fortsatte i Det surnar i säven 2017. Seriens skapare Emil Maxén fick Albert Engströmsällskapets Ungdomspris 2019 för denna norrländska skröna, bl a med motiveringen att han "är något så fantastiskt roligt som en genuin storljugare som kan teckna".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stor-Jobal från Krokjala. Ragnagöken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Avslutar med en smäll trots ljuddämparen på!
    Jonathan J, 4 september 2020

    Jag har följt Stor-Jobal genom alla tre böcker nu. Stor-Jobal har kämpat sig igenom flera utmaningar men möter nu Smogholms överhet, hur ska det gå? Ja det är bara att läsa... Härlig serie som lämnar en smak av "den sista färden/wrong turn" i läsminnet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emil Maxén