Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tusenårsriket (del 3)
Antal sidor
555
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Elisabet Fredholm
Originaltitel
Bastarden
Dimensioner
232 x 160 x 45 mm
Vikt
906 g
SAB
Hce
ISBN
9789188901446
Bastarden (inbunden)

Bastarden

Inbunden Svenska, 2020-09-15
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 955 och Harald Blåtands försök att ena Danmark håller på att gå käpprätt åt skogen. Otto den Store vill tvångskristna eller ta livet av sina hedniska och oregerliga grannar i norr och skickar därför en här mot Jylland. Nu är det upp till Ulv Palnatoke att stoppa honom. Harald skickar Palnatoke och hans krigare till Danevirke för att bistå Håkon Jarl i försvaret av Danmark, men som alltid går Ulv Palnatoke sina egna vägar. Han ut kämpar det största sjöslag danerna någonsin skådat, och gör det på sitt eget, helt säregna sätt.

Ulv Palnatoke är på ett lysande berättarhumör i Bastarden, som är den tredje delen av vikingasagan om Danmarks födelse som nation, och den spännande fortsättningen på bästsäljarna Tusenårsriket och En konungs ätt.

Serien Tusenårsriket är en fascinerande, humoristisk och barsk berättelse om en tid då danerna konstant krigade med varandra och otaliga andra folkslag i jakten på rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära - en skönlitterär berättelse baserad på faktiska händelser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bastarden
 2. +
 3. En konungs ätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt En konungs ätt av Tonny Gulløv (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tonny Gulløv

 • Tusenårsriket

  Tonny Gulløv

  En äventyrssaga för alla som gillar Röde orm, Arn eller tv-serien Vikings. Året är 937 och Britannien härjas ännu en gång av danernas plundringståg. Ulv, en uppkäftig och hetlevrad yngling från Cumbria, blir tagen som träl och fastkedjad vid en år...

 • En konungs ätt

  Tonny Gulløv

  Efter sin insats i det blodiga slaget om Fyn, förväntar sig vikingatidens skarpaste bågskytt, Ulv Palnatoke, att han kommer att belönas av kung Gorm och nu äntligen få gården som en gång tillhörde hans galna, men numera döda, farbror. Men Gorm vis...