Förste man in : att leda i frontlinjen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2019-10-11
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Öyvind Vågen
Dimensioner
180 x 110 x 19 mm
Vikt
170 g
SAB
Lz Middleton, Ant
ISBN
9789188901576
Förste man in : att leda i frontlinjen (pocket)

Förste man in : att leda i frontlinjen

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2019-10-11
59
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ingen föds till ledare. Men tack vare sin starka vilja och genom att aldrig backa inför livets utmaningar har Ant Middleton lärt sig vad bra ledarskap innebär. Vägen till att bli elitsoldat är stenhård och rekryterna pressas många gånger bortom bristningsgränsen. För att överleva krävs uthållighet, en vilja av stål, extrem uppmärksamhet på detaljer och en obeveklig självdisciplin - samma egenskaper som man hittar hos de bästa ledarna, såväl militära som civila.

Ant Middletons militära karriär har tagit honom till flera av världens farligaste platser, bland annat har han tjänstgjort i Afghanistan tre gånger. Som prickskytt i SBS var han alltid förste man in genom dörren, först ut i nattmörkret och den förste att möta fienden. I boken delar han med sig av insikter som alla kan ha nytta av i det dagliga livet.

Ant (Anthony) Middleton är frontfigur och chefsinstruktör i brittiska Channel 4:s succéserie SAS Who Dares Wins. När serien visades på SVT hette den Elitstyrkans hemligheter. Alla som sett något avsnitt vet att elitsoldatsträning är något helt annat än lumpen. Reglerna är stenhårda och det man lär sig, det lär man sig den hårda vägen. Ant Middleton har nått en nivå inom militären som ytterst få människor lyckas med: "den heliga treenigheten" (Holy Trinity). Det innebär att ha tjänstgjort i SBS (Special Boat Service), Royal Marines och 9 Parachute Squadron Royal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förste man in : att leda i frontlinjen
  2. +
  3. Fear bubble : gör rädslan till din inre drivkraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fear bubble : gör rädslan till din inre drivkraft av Ant Middleton (inbunden).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förste man in : att leda i frontlinjen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Starkast vinner
    Bokälskare, 26 november 2019

    Budskapet är enkelt; starkast vinner. Det gäller både fysiskt och mentalt. Det gäller både män och kvinnor. Blir du provocerad av den tanken, kanske du istället ska läsa den senaste fotriktiga genuscertifierade rapporten från valfri svensk statlig myndighet. Det här är så långt ifrån svensk lagomtänk du kan komma, och inte särskilt politiskt korrekt.

    Är man däremot intresserad av hur människor fungerar på en biologisk nivå i trängda och extrema, kanske mer ursprungliga, situationer f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ant Middleton