Mellan värkarna : blod, skrik och tårar - livet som barnmorska (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2020-04-15
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Hard Pushed
Dimensioner
220 x 140 x 30 mm
Vikt
456 g
SAB
Vgab,Lz Hazard, Leah
ISBN
9789188901705
Mellan värkarna : blod, skrik och tårar - livet som barnmorska (inbunden)

Mellan värkarna : blod, skrik och tårar - livet som barnmorska

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-04-15

Slutsåld

Du har inte sovit på tjugo timmar. Har inte ätit på tio. Och är ansvarig för tjugo blivande mödrar som ska förlösas. Välkommen till livet som barnmorska!

Att arbeta som barnmorska är att jobba under en oerhört hård press. Maratonskift, förlossningskomplikationer, personalbrist, buffliga anhöriga, panikslagna mödrar - och det bara på en vanlig, lugn torsdagseftermiddag.

Från ögonblick av ren desperation till prov på hur stark en människa är när det verkligen gäller, från hjärtskärande sorg till gränslös lycka över en nyfödd bebis - barnmorskan Leah Hazard har sett allt det och mycket mer. Genom hennes ögon får vi möta kvinnor från alla samhällsklasser: den skräckslagna femtonåringen vars barn är på väg att födas flera månader för tidigt, ett par vars bebis är en vetenskaplig bedrift och en blivande mamma vars gripande historia och uthållighet har fört henne tusentals mil till Leahs förlossningsavdelning.

Mellan värkarna är en frispråkig, ärlig, gripande och ömsint hyllning till alla nyförlösta mödrar och de barnmorskor som finns där för oss i de mest utmanande, omskakande och uppslukande ögonblicken i våra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mellan värkarna : blod, skrik och tårar - livet som barnmorska. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och fängslande!
    Villivonkansbooks, 10 juli 2020

    Leah Hazard arbetar som barnmorska i Storbritannien. I Mellan värkarna ger Leah oss en inblick i hennes värld, det i ett yrke med högt tempo, enormt långa arbetspass och ständig stress över att inte räcka till. Privatlivet får ständigt försakas på grund av den höga arbetsbelastningen och brist på personal. Barnmorskor slutar på löpande band på grund av de fått nog och belastningen blir högre på de som jobbar kvar. Det är en intressant men samtidigt skrämmande inblick i en barnmorskas liv som ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leah Hazard

  • Hard Pushed

    Leah Hazard

    THE SUNDAY TIMES BESTSELLER, from the co-host of the podcast WHAT THE MIDWIFE SAID ________________ No sleep for twenty hours. No food for ten. And a ward full of soon-to-be mothers... Midwives are there for us at some of the most challenging, emp...