Att samverka i kris : vanliga människor i ovanliga situationer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2019-12-13
Upplaga
1
Förlag
Nordic Academic Press
Dimensioner
230 x 150 x 15 mm
Vikt
374 g
SAB
Qbaa,Oaa
ISBN
9789188909428

Att samverka i kris : vanliga människor i ovanliga situationer

Inbunden,  Svenska, 2019-12-13
218
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Att samverka i kris möter vi människor som i akuta krissituationer ställs inför olika samarbetsproblem och dilemman. Deras historier berättas i skönlitterär form och illustrerar inlevelsefullt mellanmänskligt samspel i krislägen. Berättelserna levandegör de efterföljande analyserna och teoretiskt förankrade resonemangen där författarna kartlägger och belyser problematik och trångmål som uppstår under kritiska omständigheter.

Stoffet i skildringarna är empiriskt material från verkliga situationer som terrordåd och skogsbränder, och författarna har lagt sig vinn om att på ett pedagogiskt sätt visa på de utmaningar som kan uppstå vid samverkan i krissituationer. De analyserar händelseförloppen med hjälp av forskningsrön och beskriver också det svenska förvaltningssystemets betydelse för respektive krissituation. På så vis får läsaren även med sig kunskaper om det svenska krisberedskapssystemet. Boken lämpar sig för studenter, yrkesverksamma och andra med intresse för krishantering, krisberedskap och samverkan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att samverka i kris : vanliga människor i ovanliga situationer
  2. +
  3. Katastrofriskreducering - Perspektiv, praktik, potential

De som köpt den här boken har ofta också köpt Katastrofriskreducering - Perspektiv, praktik, ... av Per Becker, Susann Baez Ullberg, Malin Beckman, Johan Bergström, Örjan Bodin (häftad).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna