Barnet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-21
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Ylva Hellerud
ISBN
9789188911049
Barnet (inbunden)

Barnet

Inbunden Svenska, 2019-03-21
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
"Du vevade så mycket med armarna, som om det är våra liv du dirigerar. Vi pratade med varandra på ditt språk, dina ljud la sig inne i mig som varma stenar på en strand. Din kropp var tung i mina armar, i mitt liv, trots att du nästan inte väger någonting alls."

Det här är en kärlekshistoria. En mor berättar för sitt nyfödda barn om de händelser som ledde fram till detta barn. Om rädslan för att älska någon, men ändå våga. Det är ingen solskenshistoria, men lyckligtvis är det inte bara solskenshistorier som slutar bra.

Kjersti Annesdatter Skomsvold är ett ungt norskt stjärnskott som debuterade 2009. Hon har tilldelats flera fina litterära priser och är utgiven på 25 språk. Barnet är hennes femte roman.

 

"En höjdpunkt under bokåret 2018 en av vår tids största författare". STAVANGER AFTENBLAD

"Förlossning och mammaledighet och nattvak och barnskrik. Kjersti Annesdatter Skomsvold sätter litterär guldkant på upplevelsen. Det lekande lätta språket med de exakta, originella bilderna och de överraskande iakttagelserna och reflektionerna är på plats". DAGSAVISEN

"Några av Skomsvolds stora styrkor som författare är hennes förmåga att blanda högt med lågt och humor med allvar, och att hon har öga för små egenheter. Finurlig men lågmäld, sorgsen men samtidigt rolig. Med andra ord: Skomsvold i sitt esse". BOKVENNEN LITTERÆR AVIS
Visa hela texten

Bloggat om Barnet