Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Elisabet Fredholm
Originaltitel
Parfymeorgelet
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
SAB
Hce
ISBN
9789188911087
Hjärtnot (inbunden)

Hjärtnot

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-10-23
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hemligheter, kärlek och en doft av Provence

Ingrid är tjugofem år och vantrivs på jobbet vid ett laboratorium i Trondheim. En dag hittar hon en samling essenser i barndomshemmets källare, sådana man använder för att göra parfymer. Hennes far hade uppenbarligen hemligheter som gick i graven med honom, men kanske kan hon finna svaren i parfymens huvudstad Grasse i Provence. Spåren leder henne till den mystiska Sonia Richard på en berömd parfymfabrik, med kunder som Chanel, Dior och Guerlain. Ingrid lyckas få jobb på fabriken, men avslöjar inte för Sonia vem hon är.

I parfymbranschen råder hård konkurrens om att skapa nya syntetiska doftmolekyler för att ersätta naturliga råmaterial. Det skapar oro bland invånarna i Grasse, som i alla tider levt av sina apelsinträd, rosor, jasminbuskar och lavendelfält. Den krävande isdrottningen Sonia är en legend inom parfymens värld, men inte ens hon kan förneka att Ingrid har verklig talang. När fabrikens framtid hotas kommer alla hemligheter upp i ljuset och ställer de två kvinnorna inför avgörande vägval.

"Margit Walsø har skrivit en stämningsfull roman om svek, längtan och jakten på essensen i tillvaron." Verdens Gang

Margit Walsø debuterade 2007 med den historiska romanen 'Kjære Voltaire'. Hon har varit förläggare och är numera direktör för NORLA, Senter for norsk litteratur i utlandet. Margit bor i Oslo med sin man och två döttrar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtnot
  2. +
  3. Berättelsen om Alice Hart

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berättelsen om Alice Hart av Holly Ringland (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtnot. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd bok!
    Lollos bokhörna, 3 december 2019

    Ingrid är tjugofem år och vantrivs på jobbet vid ett laboratorium i Trondheim. En dag hittar hon en samling essenser i barndomshemmets källare, sådana man använder för att göra parfymer. Hennes far hade uppenbarligen hemligheter som gick i graven med honom, men kanske kan hon finna svaren i parfymens huvudstad Grasse i Provence. Spåren leder henne till den mystiska Sonia Richard på en berömd parfymfabrik. Ingrid lyckas få jobb på fabriken, men avslöjar inte för Sonia vem hon är.

    En s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hjärtnot