Av mitt blod (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Clara Lofthus (del 2)
Antal sidor
337
Utgivningsdatum
2023-07-15
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Niklas Darke
ISBN
9789188911322
Av mitt blod (e-bok)

Av mitt blod E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-15

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Psykologisk thriller med högt tempo och smarta vändningar

Kort efter att hennes man Haavard dött, utnämns Clara Lofthus till Norges nya justitieminister. Hotbilden mot henne är skyhög, men hon säger ändå nej till förstärkt personskydd.

En månad efter utnämningen kommer Clara hem till ett tomt hus - sönerna är borta. Hon hittar en lapp: om hon pratar med polisen kommer pojkarna att dö.

Clara kastas nu in i en kamp mot klockan, och sökandet efter barnen tar henne tillbaka till hemtrakterna i västra Norge. Kan Clara hitta sina söner innan det är för sent?

"Av mitt blod" är den andra boken i serien om Clara Lofthus. Likt den kritikerrosade föregångaren "Allt är mitt", utspelas den såväl i centrala Oslo som i det vilda fjordlandskapet i västra Norge.

"Lillegraven sveper in handlingen i bibliska dimensioner. Arv och miljö, blod och vatten är exempel på viktiga teman. En riktig bladvändare" - Hardanger Folkeblad

Ruth Lillegraven är en av Norges mest kritikerrosade poeter, och gjorde sin spänningsdebut med den psykologiska thrillern "Allt är mitt".

Det här är en e-bok från Sekwa förlag. Sekwa ger ut samtida skönlitteratur översatt från franska, engelska och de nordiska språken. En härlig blandning av romaner och spänning - alltid välskrivet, underhållande och engagerande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ruth Lillegraven