Dubbelhaka (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2017-07-01
Förlag
Bokförlaget Megafon
Dimensioner
210 x 146 x 9 mm
Vikt
210 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789188912084
Dubbelhaka (häftad)

Dubbelhaka

Häftad Svenska, 2017-07-01
149
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
På morgonen vaknar du tidigt, antagligen på grund av skatorna i trädet utanför fönstret. Du går upp, bläddrar lite på måfå i diktsamlingen på köksbordet och fastnar för en dikt om en astronom, läser vidare om utsikter, mödrar, flygplan och ett hostande däggdjur.

I boken finns rader där sommaren är en solvarm bil, där ljudet av ett propellerplan stör de badande i sjön. Så vänder du blad och fortsätter att läsa. Vid en busshållplats skymtar du en rödhake. Sedan ytterlig- are en, som en följeslagare eller bundsförvant. Eller var det rentav en lövsångare? Det där med fåglar har ju alltid varit lite knepigt. På en av sidorna ser du till slut en tunn, röd tråd som du följer hela vägen hem.
(baksidestext)

Jan Hjalmarsson är uppvuxen i småländska Värnamo och arbetar sedan flera år inom bibliotekssektorn. Han arbetar idag som enhetschef på Södertörns högskola och som lärare på Uppsala universitet.

Ola Lindvall växte upp i Vimmerby och har varit verksam som konsult inom kommunikation och webbutveckling i många år, men jobbar nu på en grundskola på Södermalm.

Båda är födda 1963 och är goda vänner sedan 90-talet. Numera delar de glädje och sorg på läktaren på Hammarbys hemmamatcher där även idén till denna diktsamling föddes.

Omslaget är designat av Ossian Rossland Lindvall.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dubbelhaka
  2. +
  3. Mannen i guldramen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen i guldramen av Gert Hjalmarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »