Det lilla landet som kunde (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (23.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-15
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188915009
Det lilla landet som kunde (e-bok)

Det lilla landet som kunde E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-10-15

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den svenska integrationen är samtalsämnet på allas läppar. Är den världens bästa eller världens sämsta? Är Sverige norm eller extrem? Är vi goda eller onda? Hur gör man i andra länder? Vad säger Henrik Arnstad? Vad säger Jimmie Åkesson? Vad säger den konservativa feministen i Tokyo eller den progressive imamen i Bergsjön? Hur hanterar vi de låga förväntningarnas rasism? Och kanske viktigast av allt: vad gör vi med de som inte VILL integreras?I Det Lilla Landet Som Kunde dyker Mustafa Panshiri och Jens Ganman huvudstupa in i samtidens mest kontroversiella ämne. I en uppgörelse med politisk korrekthet och egna fördomar, präglat av lika delar humor och allvar. Och sprudlande berättarglädje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det lilla landet som kunde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst men bildande
    Carl , 22 november 2019

    Jens och Mustafa ger en riktig karusell av olika folks synsätt på hur Sverige ser ut just nu. Oavsett politisk läggning bör man läsa denna för att få perspektiv på vår samtid. E-boken som sådan är bra formatterad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna