"A touch of saffran" : den perfekta receptboken för personer som är förälskade i saffran med 50 stycken mycket goda recept (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2019-01-29
Förlag
Semafor Förlag
SAB
Qca
ISBN
9789188915313
"A touch of saffran" : den perfekta receptboken för personer som är förälskade i saffran med 50 stycken mycket goda recept (inbunden)

"A touch of saffran" : den perfekta receptboken för personer som är förälskade i saffran med 50 stycken mycket goda recept

Inbunden Svenska, 2019-01-29
205
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken A touch of Saffran är skapad för att visa att användningen av saffran i bakning är mycket mer än lussebullar på julen. Därför innehåller denna receptbok 50 olika recept som ska inspirera dig till ett mer öppet sinne när det kommer till saffran. Meningen med boken är att det ska vara lätt att följa recepten, så alla ska kunna baka allt. Tanken är att recepten inte ska innehålla allt för udda ingredienser som du bara köper en gång, använder jättelite utav och som sedan blir stående i skafferiet. Hoppas du kommer att njuta av dina bakverk och ha roligt på vägen dit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. "A touch of saffran" : den perfekta receptboken för personer som är förälskade i saffran med 50 stycken mycket goda recept
  2. +
  3. Mammas persiska kök : med smak av saffran, lime & granatäpple

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mammas persiska kök : med smak av saffran, lime... av Eja Nilsson, Rozbeh Javid, Amir Akhound (inbunden).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om "A touch of saffran" : den perfekta recep...