Huset vid havet : en berättelse om havet och kärleken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2019-04-24
Förlag
Vulkan
SAB
Hc
ISBN
9789188915931
Huset vid havet : en berättelse om havet och kärleken (häftad)

Huset vid havet : en berättelse om havet och kärleken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-04-24
176
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I ett stort gult hus på en kulle alldeles nere vid stranden bor sexårige Nils och hans pappa. Hit kommer även Malva och hennes dotter Mette efter en ödesdiger tur på en luftmadrass. Viggo och hans hund kommer också hit och huset fylls på allt mer. Men det är något som skaver. En berättelse om längtan och kärlek tränger sig på allt mer. Havet, vinden och inte minst strandgräset berättar om en händelse som aldrig borde ha inträffat. Och det blir allt mer påtagligt att det är de som bor i det gula huset som sitter på gåtans nyckel och som på något sätt måste ställa allting till rätta.

*

Georg Ebert är journalist och bor i Sollentuna med fru, barn, katt och kanin. Han har skrivit två romaner. Den senaste är "Huset vid havet" och tidigare har han även givit ut "Uppvaknanden" på Vulkan förlag. Havet spelar en viktig roll i båda böckerna. "Jag älskar verkligen havet. Det solglittrande lekfulla, det upprörda där vågorna tornar upp sig, den långa dyningen och inte minst vågorna när de bryter in mot land. I Huset vid havet är havet och kärleken alltid närvarande."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Huset vid havet : en berättelse om havet och kärleken
  2. +
  3. Uppvaknanden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppvaknanden av Georg Ebert (häftad).

Köp båda 2 för 385 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Huset vid havet : en berättelse om havet och kärleken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Huset vid havet - en otroligt välskriven, vacker o
    Spöket , 20 maj 2019

    Huset vid havet är en välgjord blandning mellan glädje, kärlek och sorg där människors lust och begär beskrivs och hur de får oss människor att agera i kärlekens namn. Vi möter en man som bor tillsammans med sin nyfikne 7-åriga son i det gula huset vid havet. Under bokens gång berättar mannen olika berättelser och sagor för sin son. Tillslut upptäcker de tillsammans att berättelserna hör ihop och att det funnits en familj som spolats upp ur havet och behöver återförenas vid en sista viloplats... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Georg Ebert

Bloggat om Huset vid havet : en berättelse om havet ...