Middag hos mig! (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2019-09-10
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Dimensioner
235 x 190 x 25 mm
Vikt
874 g
SAB
Qca
ISBN
9789188917188
Middag hos mig! (inbunden)

Middag hos mig!

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-09-10

Slutsåld

Välkommen hem på middag hos Johanna Toftby!

Johanna är en av Sveriges största livsstilsbloggare och det gör att hon lever ett speciellt liv med tusentals läsare som följer och låter sig inspireras av henne. Men hon har precis samma bekymmer som alla andra och här delar hon med sig av sina bästa tips för att få vardagspusslet att gå ihop, från den stressade middagen när barnen är på väg hem till festmiddagen och från den första dejten till studentfesten.

Det behövs inte enorma kunskaper, dyra råvaror, massor av tid och exklusiv inredning för att göra varje måltid till en fest som är nyttig, billig och framför allt minnesvärd. Låt Johanna inspirera dig till att skapa dina egna minnen!

I boken 30 om dagen En livsresa beskrev hon hur hon återvände till livet efter att ha förlorat sitt första barn och lyckades komma över sin panikångest. Nu bjuder hon på fler berättelser ur sitt liv, med maten i centrum.

Här hittar du härliga recept, vackra dukningar och smarta dekorationer för bland annat de stora högtiderna som jul, midsommar, nyår och studenten, men också onsdagsmys med barnen, rätter som gör vardagen till fest och trerätters med vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Middag hos mig!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok med tips och recept
    @bettan_bokprataren (Örebro), 15 oktober 2019

    En sak som inte faller mig i smaken är de matta sidorna, jag tycker att en så fin bok tappar mycket på att bilderna känns gråa och suddiga, men det är helt och hållet min personliga åsikt. Själva bilderna är fint komponerade och mycket väl genomtänkta.
    En trevlig bok med spännande recept och tips på olika sätt att duka bord på. Dock kommer den inte hamna på min topp 10 lista i den här genren. mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/10/middag-hos-mig-johanna-toftby.html

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Toftby