How to FEEL fucking, freaking fabulous (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (69.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-12
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188917232

How to FEEL fucking, freaking fabulous E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2019-09-12
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Aktivera din Woman Power!
Malin Ehlin, alias Mrs M the FAB Coach brinner för att ta fram den kvinnliga styrkan hos alla som identifierar sig som kvinna och erbjuder en diamantbeströdd hand att hålla i när du försöker locka fram din inre gudinna.

Mrs M kämpar för att alla kvinnor skall bli tagna på allvar utan att behöva klä ut sig till män. Hennes mål är att få kvinnor att inte bara känna sig bekväma med, utan även hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet.

Gillar du att utforska dina feminina sidor så är detta boken för dig. Du får äntra en spännande och stärkande värld av underkläder, höga klackar, läppstift och champagne där du får lära dig allt du behöver veta för att FEEL fucking freaking fabulous! Vi får veta varför en korselett är bättre än långkalsonger på vintern, hur höga klackar kan förbättra ditt sexliv samt hur ett par höfthållare kan ge dig bättre affärsavtal (och nej det handlar inte om att du skall visa dem för någon).

Detta kan dock vara en värld som inte är helt lätt att navigera i utifrån dagens samhällsklimat. Sviker jag mina medsystrar om jag målar mina läppar röda? Kan jag stå på barrikaderna i mina högklackade skor? Mrs M lotsar dig rätt och reder ut begreppen med hjälp av både sina egna erfarenheter men även med en stor champagneflaska fylld av vetenskap och medicinska fakta i ryggen.

So are you ready to FEEL fucking freaking fabulous?

VAD En handbok i How to FEEL fucking freaking fabulous. Som om Patsy från Helt hysterisktskulle ha skrivit en Mia Törnblom-bok med hjälp av Carrie Bradshaw från Sex & the City som är uppbackad av hjärndoktorn Anders Hansen.

VARFÖR - Det är dags att vi kvinnor återerövra vår femininitet för vår egen vinnings skull. - Vikten av att få känna sig kvinnlig utan att bli ifrågasatt eller bli anklagad för att vara ett våp eller offer.

AVSÄNDARE - karaktären Mrs M the FAB Coach som med sin kvicka stil och ton delar med sig av sina livserfarenheter på höga höjder och undervisar i konsten att aktivera styrkan i din kvinnlighet.

Ur boken:

UNDERKLÄDER - Underkläder är det mest kraftfulla och omedelbara sättet vi har att påverka vårt humör som i steg två spiller över på självkänslan.

HIGH HEELS - Klackskola i bild och text + länkat till filmer på Youtube.

HÅR & MAKE-UP - Hår och make-skola i bild och text + länkat till tutorials på Youtube.

TRÄNING - Den bästa träning är den som blir av om det så må krävas paljetter! - Mrs Ms egna unika träningskoncept The GLAMout how to sweat glitter i bild och text + länkat till klipp på Youtube.

NETWORKING - Använd din woman power i affärslivet och för att nätverka.

DEJTING - Förklaring hur dejting funkar på en kemiskt och neurologisk nivå. Tips och råd för att lyckas.

MATLAGNING Mrs M way of cooking. Malin Ehlin deltog i Halv åtta hos migoch gjorde succé med sina glammiga superenkla recept. Här bjuds det på Bloody Mary-soppa, Margurita-pasta och annat för både vardag och fest.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »