Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-13
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188917645
Gud gav oss tio bud ? jag har brutit mot nio av dem (e-bok)

Gud gav oss tio bud ? jag har brutit mot nio av dem E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-13
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Runar är för mycket. Ögonen är för klara. Håret för blont. Han är alltid solbränd. Han ler mer än någon annan. Han ser ut som en levande överdrift, en sagoprins som små flickor ritar, han glänser som en tupp med väldigt långa stjärtfjädrar."

Åsa Mattsson, Aftonbladet

Runar Sögaard tog steget ut i offentligheten när han 1990 gifte sig med hela Sveriges Carola i ett spektakulärt bröllop med 4 000 gäster som sändes i SvT. Sedan dess har han varit en rubrikernas man. Här berättar han rappt, öppet och underhållande om ett liv som varit fullt av med- och motgångar och bjuder på hemligheter han aldrig tidigare avslöjat om privatlivet, åren med Livets Ord, kändisvännerna och bokföringsbrotten.

Gud gav oss de tio budorden. Jag har brutit nio av dem. Och var endast några centimeter från att bryta det tionde. Ofta tänker jag även på varför jag fortfarande lever? Jag har överlevt otaliga krascher med bil, men också med flyg, tåg, båt och motorcykel. Men jag är fortfarande här. Och jag fullständigt älskar livet! Kanske finns det en anledning till att jag ska vara kvar på den här jorden ett tag till? Nån där uppe måste gilla mig...

"De få dagar jag inte har skrattat, då har det funnits mycket smärta. Då har jag verkligen vandrat i dödsskuggans dal. Bördan av skuld, smärta, ånger och misstag har ibland känts nästan outhärdlig. Men vad jag lärt mig genom allt, är att man kan misslyckas väldigt många gånger. Men misslyckad blir man enbart om man lägger skulden på någon annan... Jag tänker aldrig bli misslyckad jag vill lyckas. På alla livets områden. Oavsett vad det kommer kosta. Jag är redo för andra halvlek i mitt liv."

Runar Sögaard

Om författaren: Runar Sögaard är uppvuxen i Norge men kom som 19-åring till Sverige. Han arbetade länge som predikant, men jobbar numera bland annat med ledarskapsutveckling internationellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gud gav oss tio bud ? jag har brutit mot nio av dem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Runar skriver bra och medryckande..
  pseudonymen Jean, 28 november 2020

  Intressant nutidshistoria med snudd på såpa...
  Bra och väldigt intressant framförallt för den som följt Runar, och det har nog större delen av Svenska folket.
  Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Runar Sögaard

 • Om allt går åt helvete, så följ inte efter!

  Runar Sögaard

  Runar har levd nästan hela sitt vuxna liv i medias blickfång. Från den trygga och skyddade uppväxten i Kongsvinger i Norge, flyttade han till Sverige där han sedan 1987 fick vänja sig vid att hans ofta så omta...