Baka & ta tillvara (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2022-03-30
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Andersson, Annelie (foto)
Dimensioner
288 x 212 x 22 mm
Vikt
950 g
SAB
Qcae
ISBN
9789188917652

Baka & ta tillvara

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-30
237
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Blomster, bakverk och säsongens råvaror

Efter de stora framgångarna med sin första bok, Blomster & bakverk, som nominerats till Svenska designpriset och vunnit pris i Gourmand Awards, återkommer Annelie Andersson med en ny, lika fantastiskt vacker bok. Än en gång tar oss med Annelie med genom årets alla årstider och bjuder in till sin inspirerande värld av blomster och bakverk.

"Med Baka & ta tillvara vill jag inspirera till att baka med det som är i säsong. Jag lyfter fram ett antal råvaror som passar bra att baka med; frukt, bär, grönsaker och kryddor. Att tänka i säsong är både roligt och utmanande. Det finns något fint i att allt har sin tid och att få längta efter en råvara. Att vi tar tillvara snarare än tar för givet. Flera recept kan med små justeringar användas året om. Även i denna bok bakar jag med olika mjölsorter, med och utan gluten. En del råvaror blir också till glass, kräm och marmelad. Följ med på bakresan med säsongens råvaror och låt mig inspirera dig till att se råvarorna som något värdefullt som förgyller bakningen och får smaklökarna att spritta till av glädje." Annelie Andersson

OM FÖRFATTAREN

Annelie Andersson bjuder än en gång in till sin inspirerande värld av blomster och bakverk, där hon skapar ätba ra och vackra stilleben tillsammans med kameran i sin trädgård. Anne lies första bok Blomster & bakverk togs emot oerhört väl och har fått flera fina utmärkelser och no mineringar. Annelie driver bloggen Blomster & bakverk och är frilansande foto- och receptkreatör med stor förkärlek för bakning, blomster och det vackra i vardagen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Baka & ta tillvara
 2. +
 3. Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker, med och utan gluten, alltid med blomster, året om

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker... av Annelie Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Baka & ta tillvara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. inspirerande

  Att tänka i säsong handlar också om att längta, att ta tillvara snarare än ta för givet. Anneli Andersson vill inspirera till, att baka med det som är i säsong. Då det finns något fint i att allt har sin tid och att få längta efter råvaror. Annelie Andersson bjuder återigen in till sin värld av blomster och bakverk där hon skapar ätbara och vackra stilleben tillsammans med kameran i sin trädgård.

  Baka & ta tillvara är liksom Anneli Anderssons första bok Blomster & bakverk ett inspire... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annelie Andersson

 • Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker, med och utan gluten, alltid med blomster, året om

  Annelie Andersson

  Välkommen till min värld av blomster & bakverk! På mitt alldeles egna personliga sätt vill jag bjuda på en välfylld bakbok med såväl bröd, bakverk som godsaker. Att baka ska vara enkelt och glädjefyllt, både till vardags och kalas. Med ett 60-...

 • Blomster & bakverk

  Annelie Andersson

  Välkommen till Annelies värld av Blomster & bakverk! Det ska vara enkelt att baka! Med mina recept och bilder vill jag inspirera till att sätta en deg eller vispa ihop en kaka. Boken ska såklart främst användas i köket men kan lika gärna funge...