Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-16
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188917782
Sannas fastebok (e-bok)

Sannas fastebok E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-16
149
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag vågar utan tvekan säga att detta är en av de mest välskrivna och bästa böcker jag någonsin läst på hälsoområdet."

Ralf Sundberg, med dr, docent

Fasta är #1 för självläkning och föryngring! Fasta är oerhört vitaliserande för kroppen och dessutom billigt, enkelt och lätt tillgängligt. Små ändringar gör stor förändring: att matpausa med jämna mellanrum lägger grunden till ett långt och friskt liv.

Fasta ger en nystart för din kropp, och vi människor är genetiskt byggda för perioder utan mat. Forskningen visar att fasta:

* Rensar tarmen och kroppen

* Ger ökad energi och vitalitet

* Ökar ens tankeförmåga och koncentration

* Minskar inflammation i kroppen

* Stimulerar självläkningen

* Minskar kroppsfettet (och vikten)

* Sänker blodsockerhalten och ökar insulinkänsligheten, vilket motverkar metabola sjukdomar

* Aktiverar stamceller, dvs är föryngrande

* Reverserar åldrandeprocessen, dvs. förlänger livet

* Förhindrar Alzheimers sjukdom

* Hämmar eller dödar parasiter

Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram - som VASS-protokollet - som leder dig rätt. Detta är den första stora boken om fasta i Sverige, en handbok och uppslagsverk i ett - fylld med ny kunskap, forskningsstudier och erfarenhet.

"Sannas Fastebok är ett måste för alla som är intresserade av att utforska välbefinnande genom en återkommande dygnsfasta!"

Elle Macpherson, founder, WelleCo


OM FÖRFATTAREN

Forskaren och författaren Sanna Ehdin var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning 1999 med den banbrytande boken Den självläkande människan. Den blev en oväntad internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder. Sanna har föreläst för över 100 000 personer och inspirerat människor över hela världen till positiva livsförändringar.

Sanna Ehdin, författare, föreläsare och entreprenör är en av Sveriges främsta hälsopersonligheter vars 15 hälsoböcker sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 30 års studier i självläkning, personlig utveckling och helhetshälsa till sin unika hälsosyn. Hon har föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals varje vecka via sin blogg och sociala media.

Sanna blivit utsedd till Sverige bästa talare, nominerad till "Who's who in Green Beauty Scandinavia 2019" och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012.

Mer info: www.ehdin.com och bloggar på https://ekoappen.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sannas fastebok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra fakta
    Pillegul, 12 mars 2023

    Mycket fakta man får läsa efter behov. Det kan även stå lite olika, så ibland lite rörigt när det gäller de olika fluscherna. Men toppen. Jag har börjat min nya hälsoresa!

Visa alla 1 recensioner