Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2022-02-25
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Svensson, Anna (form) / Johansson, Karin (foto)
Dimensioner
268 x 205 x 25 mm
Vikt
911 g
SAB
Ohja
ISBN
9789188917799

Power Women : hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-02-25
237
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Tiden är inne för oss kvinnor att äntligen våga ta den fysiska, själsliga, kreativa och passionerade plats vi föddes för att ta. Utan att hållas tillbaka av de könsnormer, destruktiva ideal och nedärvda beteenden som fortfarande hindrar oss att breda ut våra vingar och flyga på de höjder vi var ämnade att göra.

Power Women är en kärleksfull och djupt inspirerande bok om att vara modig nog att rannsaka de osynliga ideal som fortfarande präglar våra kvinnliga beteenden. De som sätter krokben för oss i romantiska relationer, får oss att projektleda livets alla plan in till utmattningens stup, hämmar oss i vår egen kropp, skambelägger oss i moderskapet och bygger in självtvivel i vår grundessens. Det är en bok om att vakna upp ur den infödda skönhetstävling vi aldrig anmält oss till, men samtidigt våga upptäcka passionens låga inom oss och väcka sensualiteten till liv. Om att förstå hur vi kan knäcka koden för att leva livet styrt av lust och längtan, istället för hämmande normer och ideal. Men också hur vi kan fila ner alla vassa armbågar kvinnor emellan, och istället bygga vattentäta band av systerskap.

Och inte minst, en stor källa av kunskap till hur du kan förstå och synka ditt liv med din kvinnliga biologi och få tillgång till din kvinnliga visdom. Power Women är en bok du sent ska glömma. En bok som ger dig både nycklar att låsa upp de nedärvda lås som håller dig tillbaka, verktyg att ta tillbaka din kvinnliga styrka, kunskap att förstå din makalösa kropp och inspiration att styra den i riktning av dina drömmar. Detta är boken om hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna!

Om författaren:

Louise Strömberg är den omtyckta livscoachen och hälsoinspiratören som via sin populära instagramkanal Louisestromberg.se och sina retreats världen över inspirerar människor till att leva mer helhjärtade liv. Hon är även yoga- och mindfulnesslärare. Våren 2021 debuterade hon med sin bok Self Love hur du läker, stärker och utvecklar relationen till dig själv, en bok som hyllats av många med ord som:

"Louise Strömberg har på ett helt otroligt sätt lyckats skapa texter som gör det tillgängligt för läsaren att få till sig nya insikter, kunskaper och verktyg i praktiken."

"Jag fängslades redan från första sidan och sträckläste boken. Nu rekommenderar jag den varmt till alla jag känner!"

"Strömberg fångar läsaren redan från start, genom att vara personlig, sakkunnig, inspirerande och generös med handgripliga verktyg."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Power Women : hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna
 2. +
 3. Hälsorevolutionen kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen kokboken av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 536 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Power Women : hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Upplyftande och kraftfull
  @i_min_bokhylla (instagram), 29 september 2022

  Louise Strömberg som skrev den vackra boken Self Love är nu tillbaka med boken Power Women en bok du sent kommer glömma. En kraftfull bok som ger dig både nycklar att låsa upp de nedärvda lås som håller dig tillbaka, verktyg att ta tillbaka din kvinnliga styrka, kunskap att förstå din makalösa kropp och inspiration att styra den i riktning av dina drömmar.

  Power Women Hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna är en stark, vacker och kärleksfull bok med en välskriven och ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Strömberg

 • Där vildblommorna växer

  Louise Strömberg

  Maya Björk har till synes allt man kan önska sig - ett prestigefyllt arbete på en framgångsrik startup, en partner hon älskat sedan studietiden och en livsstil i Stockholms innerstad som de flesta drömmer om. Men på mindre än en sekund tas allt if...